Free Shipping over 400: - within Sweden
Good prices
Secure payment

Beautyparadise reviews & testimonials

On this page we have collected reviews and testimonials that our customers are constantly submitting to both products and the company Beautyparadise.
When the customer has received his product from us, we send out an email asking for a review. Some get an email about reviewing the product they purchased and others are asked to review the shopping experience at Beautyparadise.

Verified

Author: Happy

  • Review Add on: 2021-07-26
  • Average Rating: (5)

Good one

Verified

Author: Nadia

  • Review Add on: 2021-07-25
  • Average Rating: (5)

Perfekt

Verified

Author: Nadia

  • Review Add on: 2021-07-25
  • Average Rating: (5)

Finns inget bättre shampoo

Verified

Author: Nadia

  • Review Add on: 2021-07-25
  • Average Rating: (5)

Håret blir så friskt. Bästa.

Verified

Author: Linda

  • Review Add on: 2021-07-04
  • Average Rating: (5)

Really love this product. Very moisturizing and has a wonderful smell. I keep coming back to it!

Verified

Author: Nasir

  • Review Add on: 2021-06-29
  • Average Rating: (5)

Bra

Verified

Author: Krystel

  • Review Add on: 2021-06-22
  • Average Rating: (5)

Love it

Verified

Author: Carolin

  • Review Add on: 2021-06-19
  • Average Rating: (5)

Min favorit utan att skämta och doftar underbart

Verified

Author: Carolin

  • Review Add on: 2021-06-19
  • Average Rating: (5)

Its so good!

Verified

Author: Rafaelina

  • Review Add on: 2021-06-18
  • Average Rating: (5)

utmärkt mask. Jag är afro 4c och det är ett under för min afro

Verified

Author: Rafaelina

  • Review Add on: 2021-06-18
  • Average Rating: (5)

Jag rekommenderar det. Lämnar håret mycket mjukt Mycket bra!

Verified

Author: Lisania

  • Review Add on: 2021-05-26
  • Average Rating: (5)

Toppen

Verified

Author: Pauline

  • Review Add on: 2021-05-23
  • Average Rating: (5)

Fin!

Verified

Author: Pauline

  • Review Add on: 2021-05-23
  • Average Rating: (5)

Kul färg att blanda med!

Verified

Author: Pauline

  • Review Add on: 2021-05-23
  • Average Rating: (5)

Jättefin ljusbrun färg!

Verified

Author: FCC

  • Review Add on: 2021-05-16
  • Average Rating: (5)

2b/2c krøller.
Kortet ned tiden jeg bruker på badet for å unngå Frizz med 1t! Hallo!! Insane. Og håret ble såå mykt! Mega soft! Min frykt var at krøllene mine skulle dø etter kort tid fordi alt ble så mykt og lett. Plutselig veide ikke krøllene mine noe som helst, fra å egentlig føles veldig tunge. Men de holdt! Og for en glans. Aldri fått så mye komplimenter for håret mitt før.
Mitt håret er enda mykt dagen etter.. helt vidunderlig.

Verified

Author: FCC

  • Review Add on: 2021-05-16
  • Average Rating: (5)

2c/2b krøller.
Shampoo var perfekt! Jeg har rettet mitt hår i 10 år eller mer (!!), og har nå valgt å få med krøller igjen.
Fordi de er VELDIG skadet og «ødelagt» av rettetang behøver jeg produkter som samler krøllene, gir glans og ikke minst fuktighet!! Fuktighet (og protein) er et must om man vil ha fine krøller og denne var helt amazing! Mye bedre enn alt annet jeg har forsøkt, og vidunderlig lukt.

Verified

Author: Frida

  • Review Add on: 2021-05-16
  • Average Rating: (5)

Mine krøller er type 2c/2b.

Shampoo og balsam var perfekt! Jeg har rettet mitt hår i 10 år eller mer (!!), og har nå valgt å få med krøller igjen.
Fordi de er VELDIG skadet og «ødelagt» av rettetang behøver jeg produkter som samler krøllene, gir glans og ikke minst fuktighet!! Fuktighet (og protein) er et must om man vil ha fine krøller og disse to var helt amazing! Mye bedre enn alt annet jeg har forsøkt, og vidunderlig lukt. Kortet ned tiden jeg bruker på badet for å unngå Frizz med 1t! Hallo!! Insane.

Curl cream var ekstremt bra da den ga krøllene spenst OG hold! INGEN frizz!! Ingen! Dette er et stadie hvor krøller kan oppløst om kremen en «klissete» eller ikke har nok fuktighet. Tidligere har jeg måttet bruke hairspray og curl cream flere ganger om dagen, men denne holdt på alt i 5 t!
Jeg er imponert fordi krøllene mine er VELDIG ødelagt, så det er ikke curl cream’en som har for dårlig hold, men håret mitt som er svakt. Håret mitt krever så mye hjelp nå i starten at mest sannsynlig klarer ingen krem å holde på alt i lenger tid.
Altsåå! Denne anbefales virkelig for de som har krøller, friske eller skadete. Disse kommer jeg aldri til å slutte å bruke! Aldri.

Verified

Author: Jennifer

  • Review Add on: 2021-05-16
  • Average Rating: (5)

Great tie on bonnet for the hair. This bonnet is good for keeping hairstyles neat. The bonnet is also good for natural hair style.

Verified

Author: Asma

  • Review Add on: 2021-05-10
  • Average Rating: (5)

Älska

Showing 1 to 20 of 800 (40 Pages)