Free Shipping over 400: - within Sweden
Good prices
Secure payment

Beautyparadise reviews & testimonials

On this page we have collected reviews and testimonials that our customers are constantly submitting to both products and the company Beautyparadise.
When the customer has received his product from us, we send out an email asking for a review. Some get an email about reviewing the product they purchased and others are asked to review the shopping experience at Beautyparadise.

Verified

Author: Emil

Inget märkvärdigt alls.

  • Review Add on: 2021-10-12
  • Average Rating: (2)

Denna fungerade inte nämnvärt bra på mitt 4c hår alls.

Verified

Author: Annette

  • Review Add on: 2021-10-09
  • Average Rating: (5)

Absolut bästa håret att fläta med.

Verified

Author: Hanna

  • Review Add on: 2021-10-08
  • Average Rating: (5)

Passar bra om du har väldigt tjockt hår som lätt blir frissig. går snabbt och funkar som one and done. OSLAGBAR fräsch doft!!!!

Verified

Author: Hanna

  • Review Add on: 2021-10-08
  • Average Rating: (4)

smidig!

Verified

Author: Salma

  • Review Add on: 2021-09-28
  • Average Rating: (5)

Perfekt att använda på low porosity fine/ high density hair. Rekommenderar starkt till curly/kinky hår.

Verified

Author: Salma

  • Review Add on: 2021-09-28
  • Average Rating: (5)

Väldig lätt och tynger inte ner håret.

Verified

Author: Salma

  • Review Add on: 2021-09-28
  • Average Rating: (5)

Bästa gel som sträcker ut lockarna samtidigt som den inte torkar ut håret eller lämnar residue på håret.

Verified

Author: Jessicka

  • Review Add on: 2021-09-28
  • Average Rating: (5)

Bra svarttvål! Ljusar upp huden, rengör på djupet, mjukt och behagligt lödder. Doftar starkt men gott.

Verified

Author: Jessicka

  • Review Add on: 2021-09-28
  • Average Rating: (5)

Mycket bra! Hjälper verkligen till att reda ut håret, jag behöver inte ens använda borste! Jag fördelar produkten i hela håret, reder ut med fingrarna, låter torka och reder därefter ut en gång till med fingrarna - klart! Jag har midjelångt, tunt, skandinaviskt hår och för mig räcker det med en halv tesked till hela håret, alltså en mycket prisvärd och dryg produkt. Doftar gott.

Verified

Author: Jessicka

  • Review Add on: 2021-09-28
  • Average Rating: (5)

Mycket bra! Gör håret väldigt mjukt och lätt att reda ut. Doftar jättegott. Konsistensen är tunnflytande, men det är ingenting som jag tycker är något problem.

Verified

Author: Jessicka

  • Review Add on: 2021-09-28
  • Average Rating: (5)

Om man har väldigt torrt och ömtåligt hår som inte bör tvättas så ofta, så är det här jättebra att ta till om man av olika anledningar behöver tvätta håret oftare än vanligt, men vill vara så skonsam som möjligt. Funkar också att byta ut mot ens ordinarie schampo tex varannan eller var tredje tvätt. Det gör håret rent och fräscht utan att torka ut, och det behövs inget balsam efteråt. Jag provade att tvätta mitt hår enbart med detta under en period, men då blev mitt hår flottigt och tungt så det krävs att man sticker emellan med något av Shea Moistures "vanliga" schampon.

Verified

Author: Emil

It don't spray at all, more like

  • Review Add on: 2021-09-10
  • Average Rating: (1)

I'm not sure if the one I got was broken or not but the bottle didn't spray at all. It more "spitted out" drops of the oil, so it was impossible to use this as a finishing touch when everything was styled.


Hello Emil
This product is not for spraying.
If you watch the first video about 27 seconds in
then you see that you pump out oil in the palm of your hand and then apply it to your hair.
Verified

Author: Jennifer

Love this

  • Review Add on: 2021-09-07
  • Average Rating: (5)

I love this product because it gives my skin protein and this keeps my skin looking healthy.

Verified

Author: jennifer

great

  • Review Add on: 2021-09-07
  • Average Rating: (5)

Love this product brought it for the 3 rd time .

Verified

Author: Emil

Fungerar bra.

  • Review Add on: 2021-09-06
  • Average Rating: (4)

Fungerar väldigt bra som ett steg i L.O.C. Hälper till att bibehålla fukten längre och gör håret mjukare. Har hårtyp 4c.

Verified

Author: Emil

Bättre än förväntat

  • Review Add on: 2021-09-06
  • Average Rating: (4)

Produkter från Cantu brukar inte fungera så bra för mig alls men denna var klart bättre än förväntat. Använder den som en del i L.O.C. processen och den hjälper till att behålla fukten samt hålla mitt hår mjukt under en längre tid. Har hårtyp 4c.

Verified

Author: Emil

För hård konsistens

  • Review Add on: 2021-09-06
  • Average Rating: (2)

Gillar verkligen JBC från Sunny Isle annars men denna produkt var alldeles för hård i konsistensen vilket i sin tur gjorde det svårt att arbeta in produkten i håret. Har 4C som hårtyp.

Verified

Author: Emil

Fungerade inte alls.

  • Review Add on: 2021-09-06
  • Average Rating: (1)

Denna fungerade inte alls för mig. Den gick aldrig in i håret utan la sig mer på ytan och skapade en sträv känsla i håret. Har 4C som hårtyp.

Verified

Author: Sofia

  • Review Add on: 2021-08-29
  • Average Rating: (4)

utmärkt

Verified

Author: Sara

  • Review Add on: 2021-08-24
  • Average Rating: (5)

Perfekt som det ska :)

Showing 1 to 20 of 790 (40 Pages)