Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Zandra

  • Recension tillagd: 2024-05-08
  • Betyg: (5)

Väldigt nöjd. Fantastiskt till händer, fötter ja faktiskt hela kroppen. Kommer garanterat att köpa igen.

Verifierad

Jasmine

  • Recension tillagd: 2024-05-04
  • Betyg: (5)

Älskar doften av vanilj från denna produkten, har inte använt den så mycket men gillar den!

Verifierad

Jasmine

  • Recension tillagd: 2024-05-04
  • Betyg: (5)

Luktar så gott! Har använt den länge och känns perfekt på sommaren, mjukgör huden bra och känns återfuktande

Verifierad

Jasmine

  • Recension tillagd: 2024-05-04
  • Betyg: (5)

Har en söt doft och känns lite fetare och bra anpassad till torrt hår. Fungerar bra!

Verifierad

Jasmine

  • Recension tillagd: 2024-05-04
  • Betyg: (5)

Fungerar bra, lätt att hälla ut och få rätt mängd. Har bara använt den ett kort tag men känns bra och gör håret mjukt.

Verifierad

Anna

  • Recension tillagd: 2024-04-22
  • Betyg: (5)

Satt väldigt bra på huvudet o bekvämt.

Verifierad

Lavinia

  • Recension tillagd: 2024-04-12
  • Betyg: (5)

Håret känner väldigt mjuk och luktar gott

Verifierad

Lavinia

  • Recension tillagd: 2024-04-12
  • Betyg: (5)

Jag använda den varje dag och håret blir fint och luktar gott

Verifierad

Emil

  • Recension tillagd: 2024-03-31
  • Betyg: (3)

Lite tunn i konsistensen för mitt skägg (4C), men helt ok.

Verifierad

Emil Flink

  • Recension tillagd: 2024-03-31
  • Betyg: (3)

Lite tunn i konsistensen för mitt skägg (4C), men helt ok.

Verifierad

Emil

Fungerar inte alls.

  • Recension tillagd: 2024-03-27
  • Betyg: (1)

Har testat denna som skäggolja till mitt 4C hår och den har inte fungerat alls. Håret känns strävt och tort bara en kort tid efter att oljan appliceras.


Köp nästa gång "Doo Gro Stimulating Growth Oil" denna olja är till håret eller skägget
Verifierad

Paulina

  • Recension tillagd: 2024-03-22
  • Betyg: (5)

Gör det lätt att fläta håret utan att håret blir stelt. Flätorna håller sig på plats och jag kombinerar med anti frizz från samma märke så det inte blir frizzigr snabbt

Verifierad

Paulina

  • Recension tillagd: 2024-03-22
  • Betyg: (5)

Otroligt bra! Använt för mitt hårfäste då jag tappat mkt hår där efter min graviditet. Har använt den ca 4 ggr o kan redan se ett markant resultat, små hår har börjat växa tillbaka.

Verifierad

Paulina

  • Recension tillagd: 2024-03-22
  • Betyg: (5)

Lämnar fina definerade lockar och håret blir inte tungt eller stelt.

Verifierad

Sigma boy bust

TURNED ON

  • Recension tillagd: 2024-03-19
  • Betyg: (5)

Jag älskar denna :D den är så sigma, jag är den hardest white boy i sverige nu bråka inte mig med bre, kommer att röra dig om du kommer nära mig bre din lilla bregott smör-

Verifierad

Sigma boy

10/10 :D

  • Recension tillagd: 2024-03-19
  • Betyg: (5)

Denna sak är så sigma så att man bustar nästan ah ah ahahbahahahahah (jag ska ta på dig puss puss=

Verifierad

Frida

  • Recension tillagd: 2024-03-06
  • Betyg: (5)

Bäst alltid

Verifierad

Felicia

  • Recension tillagd: 2024-03-04
  • Betyg: (3)

Ger fina resultat och har bra stadga. Dock inte lika strong hold som jag brukar gilla. Tar också bort en stjärna för att jag får så mycket "damm" av produkten. När jag skakar håret, även om det är nytvättat, så kommer det mycket damm från gelen. Dock ser man inte det på håret annars


Det hjälper ibland att krama håret med lite hårolja i handflaten innan man skakar håret
Verifierad

Felicia

  • Recension tillagd: 2024-03-04
  • Betyg: (5)

Bra leave in! Gör håret mjukt och enkel att jobba med


Tack for recensionen, glad att du gilla produkten.
Verifierad

Khaled

  • Recension tillagd: 2024-02-24
  • Betyg: (5)

It’s very good


Thanks for the review, glad you like the product.
Visar 1 till 20 av 1008 (51 Sidor)