Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Isamara

  • Recension tillagd: 2022-10-07
  • Betyg: (5)

Good

Verifierad

Isamara

  • Recension tillagd: 2022-10-07
  • Betyg: (5)

Good

Verifierad

Isamara

  • Recension tillagd: 2022-10-07
  • Betyg: (5)

Good

Verifierad

Isamara

  • Recension tillagd: 2022-10-07
  • Betyg: (5)

Good

Verifierad

Kaynel

  • Recension tillagd: 2022-10-03
  • Betyg: (5)

Does exactly as described and I'm happy with the noticeable softer and silkier texture of my hair

Verifierad

Kaynel

  • Recension tillagd: 2022-10-03
  • Betyg: (5)

Works best on wet hair and I noticed a reduction in breakage. Also good for preparation prior to blow drying

Verifierad

Kaynel

  • Recension tillagd: 2022-10-03
  • Betyg: (5)

Absolutely love how moisturised hair is with this product

Verifierad

Kaynel

  • Recension tillagd: 2022-10-03
  • Betyg: (5)

Great for sealing in moisture after washing

Verifierad

Kaynel

  • Recension tillagd: 2022-10-03
  • Betyg: (5)

My hair was super easy to comb through and there was minimal breakage

Verifierad

Gustave

  • Recension tillagd: 2022-09-29
  • Betyg: (5)

Älskar produkt!

Verifierad

Zilda

  • Recension tillagd: 2022-09-12
  • Betyg: (5)

Perfekt hår
Lätt att använda, super nöjd och rekommenderar starkt

Verifierad

Zilda

  • Recension tillagd: 2022-09-12
  • Betyg: (5)

Helt fint hår, lätt att använda
Super nöjd.

Verifierad

Naima

  • Recension tillagd: 2022-08-31
  • Betyg: (5)

Aldrig mött något som är så bra för mitt hår och som gör det så lent!

Verifierad

Marie

  • Recension tillagd: 2022-08-27
  • Betyg: (4)

Jag har tyvärr inte hunnit prova den här än. Men jag tror att den ska vara lika bra som Styling Custard.

Verifierad

Marie

  • Recension tillagd: 2022-08-27
  • Betyg: (5)

Styling Custard är både lätt att arbeta med, dryg, ger ett perfekt resultat på lockarna och har ett väldigt bra pris - 99 kr för en sådan stor burk!
Jag kommer verkligen att fortsätta köpa den!

Verifierad

Helina

  • Recension tillagd: 2022-08-22
  • Betyg: (2)

Ljusare än förväntat.

Verifierad

Ash

  • Recension tillagd: 2022-08-13
  • Betyg: (5)

Den fungerade perfekt

Verifierad

Kim

Köper om och om igen, men kasta ej pumpen(!)

  • Recension tillagd: 2022-08-07
  • Betyg: (4)

Produkten är grym, använt den i flera år MEN de senaste åren funkar pumpen aldrig när jag får produkten, får helt enkelt inte upp den oavsett hur mycket jag skruvar på den och åt vilket håll - så slutar alltid med att jag får flytta över pumpen från gamla flaskan.

Verifierad

Nomonde

  • Recension tillagd: 2022-07-22
  • Betyg: (5)

Mycket bra älskar den här.:):)

Verifierad

Nomonde

  • Recension tillagd: 2022-07-22
  • Betyg: (5)

100% nöjd och tack så mycket

Visar 1 till 20 av 855 (43 Sidor)