Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Paulina

  • Recension tillagd: 2024-02-20
  • Betyg: (5)

Funkar jättebra. lillen har fått väldigt fina tjocka och definerade krullisae

Verifierad

Paulina

  • Recension tillagd: 2024-02-20
  • Betyg: (3)

Lite för fet för mitt tycke och verkar inte hjälpa

Verifierad

Paulina

  • Recension tillagd: 2024-02-20
  • Betyg: (5)

Jättebra! hjälpt med trasiga toppar och stor förpackning

Verifierad

Paulina

  • Recension tillagd: 2024-02-20
  • Betyg: (5)

Luktar gott och lämnar håret väldigt lätthanterlig

Verifierad

Wendy 

Mjällar lät efter ett tag, men är fuktgivande i stunden

  • Recension tillagd: 2024-02-14
  • Betyg: (3)

Den luktar väldigt gott och läger sig bra i hårbotten speciellt ifall man lätt är torr, har dock inte haft den så länge så kan inte riktigt utsäga några resultat. Men läger sig som mjäll i håret efter tag

Verifierad

Wendy

Fuktgivande, mjuktgivande och luktar jättegott!

  • Recension tillagd: 2024-02-13
  • Betyg: (5)

Rekommenderar starkt, endast använda någon ensakers gång. Har locs/ 4c hår och den mjukar upp jättebra, har normalt väldigt torr hårbotten och den var väldigt fuktgivande . Lite overpriced för en väldigt liten burk

Verifierad

Mag

väldigt nöjd med det :)

  • Recension tillagd: 2024-01-23
  • Betyg: (5)

Jag köpte denna till min dotter efter ha provat flera olika leave-in produkter.
Hennes hår är ganska vågigt och "törstigt", men flera produkter är antigen för fett eller inte tillräckligt fuktande.
Men Knot havin'it har räddat situationen. Det blir lätt att kamma genom håret, det fuktar, det ger volym och gläns.

Verifierad

Mag

Rekommenderas starkt!

  • Recension tillagd: 2024-01-23
  • Betyg: (5)

Denna är en av de bästa produkter till afro hår!
Det fuktar, det kontrollerar frizz, det ger gläns och hjälper att definiera lockarna.
Mitt hår blir så fint!

Verifierad

Magda

Rekommenderas starkt!

  • Recension tillagd: 2024-01-23
  • Betyg: (5)

Det är en av de bästa produkter till afro hår!
Det fuktar, det kontrollerar frizz, det ger gläns och hjälper att definiera lockarna.
Mitt hår blir så fint!
Det rekommenderas starkt!

Verifierad

Magda

väldigt nöjd med det :)

  • Recension tillagd: 2024-01-23
  • Betyg: (5)

Jag köpte denna till min dotter efter ha provat flera olika leave-in produkter.
Hennes hår är ganska vågigt och "törstigt", men flera produkter är antigen för fett eller inte tillräckligt fuktande.
Men Knot havin'it har räddat situationen. Det blir lätt att kamma genom håret, det fuktar, det ger volym och gläns.
Vi är väldigt nöjda med det :)

Verifierad

Hughes

  • Recension tillagd: 2024-01-22
  • Betyg: (4)

The products were delivered safely and intact. They are also easy to use and soften up your hair for days after use.

Verifierad

Carolina

  • Recension tillagd: 2024-01-10
  • Betyg: (4)

Mkt bra produkt för torrt krulligt hår. Kom ihåg att låta den sitta i några minuter vid tvätt så blir resultatet ännu bättre

Verifierad

Alexis

Bästa alternativet 10/10

  • Recension tillagd: 2024-01-08
  • Betyg: (5)

Var på jakt efter något som skulle definiera mina lockar mer men samtidigt inte tyngde ner dem, gjorde dem stela eller fick håret att kännas fettigt… och detta gjorde allt och lite till!! Känns inte ens som jag har något i mitt hår samtidigt som det ger mig volym och mjuka lockar! Bästa jag använt hittills och jag har verkligen provat det mesta! Mitt hår är 3a/3b

Verifierad

Agneta

  • Recension tillagd: 2024-01-03
  • Betyg: (5)

Funkar som de ska! Nöjd!

Verifierad

Mikaela

  • Recension tillagd: 2023-12-13
  • Betyg: (5)

Älskar doften och hur lätt den går in i huden. Fungerar verkligen till allt. Som vanligt bodybutter efter duschen, för torrafläckar och trött hud. Efter en dag på stranden eller innan man går ut i kalla temperaturer. Använder även denna till en solbränd hundnos och torra tassar.

Verifierad

Mikaela

  • Recension tillagd: 2023-12-13
  • Betyg: (5)

Sjunker in lätt i huden och känns mysig att massera in magen med som en kvälls och morgonrutin.

Verifierad

Lavinia

  • Recension tillagd: 2023-12-04
  • Betyg: (5)

Fantastiskt bra! Håret blir mjukare och fint

Verifierad

Lavinia

  • Recension tillagd: 2023-12-04
  • Betyg: (5)

Min dotter har lockigt hår och produkter var perfekt för henne

Verifierad

Emilia

  • Recension tillagd: 2023-12-03
  • Betyg: (5)

Fungerar bra

Verifierad

Emilia

  • Recension tillagd: 2023-12-03
  • Betyg: (5)

Återfuktar håret bra. Rekommenderas!

Visar 1 till 20 av 985 (50 Sidor)