Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Susan

  • Recension tillagd: 2022-01-13
  • Betyg: (5)

Det är bäst leave in conditioner.

Verifierad

Elisabeth

Bästa balsam

  • Recension tillagd: 2022-01-09
  • Betyg: (5)

Den bästa balsamen, kan inte vara utan den

Verifierad

Salimata

  • Recension tillagd: 2021-12-19
  • Betyg: (5)

Väldigt nöjd med tvålen

Verifierad

Emil

Ganska dålig

  • Recension tillagd: 2021-10-24
  • Betyg: (2)

Jag tycker att denna produkt inte alls levde upp till förväntningarna. Upplevde inte alls att den var så återfuktande som den marknadsför som.
Har hårtyp 4C

Verifierad

Emil

Väldigt bra

  • Recension tillagd: 2021-10-24
  • Betyg: (5)

Denna fungerar väldigt bra för mig som en slutgiltig produkt för att låsa in fukten i håret. Brukar använda mig av LB-metoden (Leave-in + Butter).
Har hårtyp 4C.

Verifierad

Emil

Inget märkvärdigt alls.

  • Recension tillagd: 2021-10-12
  • Betyg: (2)

Denna fungerade inte nämnvärt bra på mitt 4c hår alls.

Verifierad

Annette

  • Recension tillagd: 2021-10-09
  • Betyg: (5)

Absolut bästa håret att fläta med.

Verifierad

Hanna

  • Recension tillagd: 2021-10-08
  • Betyg: (5)

Passar bra om du har väldigt tjockt hår som lätt blir frissig. går snabbt och funkar som one and done. OSLAGBAR fräsch doft!!!!

Verifierad

Hanna

  • Recension tillagd: 2021-10-08
  • Betyg: (4)

smidig!

Verifierad

Salma

  • Recension tillagd: 2021-09-28
  • Betyg: (5)

Perfekt att använda på low porosity fine/ high density hair. Rekommenderar starkt till curly/kinky hår.

Verifierad

Salma

  • Recension tillagd: 2021-09-28
  • Betyg: (5)

Väldig lätt och tynger inte ner håret.

Verifierad

Salma

  • Recension tillagd: 2021-09-28
  • Betyg: (5)

Bästa gel som sträcker ut lockarna samtidigt som den inte torkar ut håret eller lämnar residue på håret.

Verifierad

Jessicka

  • Recension tillagd: 2021-09-28
  • Betyg: (5)

Bra svarttvål! Ljusar upp huden, rengör på djupet, mjukt och behagligt lödder. Doftar starkt men gott.

Verifierad

Jessicka

  • Recension tillagd: 2021-09-28
  • Betyg: (5)

Mycket bra! Hjälper verkligen till att reda ut håret, jag behöver inte ens använda borste! Jag fördelar produkten i hela håret, reder ut med fingrarna, låter torka och reder därefter ut en gång till med fingrarna - klart! Jag har midjelångt, tunt, skandinaviskt hår och för mig räcker det med en halv tesked till hela håret, alltså en mycket prisvärd och dryg produkt. Doftar gott.

Verifierad

Jessicka

  • Recension tillagd: 2021-09-28
  • Betyg: (5)

Mycket bra! Gör håret väldigt mjukt och lätt att reda ut. Doftar jättegott. Konsistensen är tunnflytande, men det är ingenting som jag tycker är något problem.

Verifierad

Jessicka

  • Recension tillagd: 2021-09-28
  • Betyg: (5)

Om man har väldigt torrt och ömtåligt hår som inte bör tvättas så ofta, så är det här jättebra att ta till om man av olika anledningar behöver tvätta håret oftare än vanligt, men vill vara så skonsam som möjligt. Funkar också att byta ut mot ens ordinarie schampo tex varannan eller var tredje tvätt. Det gör håret rent och fräscht utan att torka ut, och det behövs inget balsam efteråt. Jag provade att tvätta mitt hår enbart med detta under en period, men då blev mitt hår flottigt och tungt så det krävs att man sticker emellan med något av Shea Moistures "vanliga" schampon.

Verifierad

Emil

It don't spray at all, more like

  • Recension tillagd: 2021-09-10
  • Betyg: (1)

I'm not sure if the one I got was broken or not but the bottle didn't spray at all. It more "spitted out" drops of the oil, so it was impossible to use this as a finishing touch when everything was styled.


Hello Emil
This product is not for spraying.
If you watch the first video about 27 seconds in
then you see that you pump out oil in the palm of your hand and then apply it to your hair.
Verifierad

Jennifer

Love this

  • Recension tillagd: 2021-09-07
  • Betyg: (5)

I love this product because it gives my skin protein and this keeps my skin looking healthy.

Verifierad

jennifer

great

  • Recension tillagd: 2021-09-07
  • Betyg: (5)

Love this product brought it for the 3 rd time .

Verifierad

Emil

Fungerar bra.

  • Recension tillagd: 2021-09-06
  • Betyg: (4)

Fungerar väldigt bra som ett steg i L.O.C. Hälper till att bibehålla fukten längre och gör håret mjukare. Har hårtyp 4c.

Visar 1 till 20 av 795 (40 Sidor)