Fri Frakt över 400:-
 Bra priser
 Snabba leveranser
OK !

Kundrecensioner

Dudu Osun Tropical Natural Black Soap

Dudu Osun Tropical Natural Black Soap

Bra produkt. rekommenderar

Helene
2018-07-16
Duschmössa

Duschmössa

Lagom stor

Annika
2018-07-09
OTentika Maxitone Fade Out Cream

OTentika Maxitone Fade Out Cream

Bra och väldigt kvalitet . Mycket nöjd med det och ska även beställa mer

Fardowsa
2018-07-09
Motions Deep Penetrating Treatment

Motions Deep Penetrating Treatment

Fungerar jättebra på syntetiskt löshår också.

Emelie
2018-07-05
Morimax 100% Pure Avocado Oil

Morimax 100% Pure Avocado Oil

Jättebra, räcker länge!

Emelie
2018-07-05
Challenger Dryer Bonnet

Challenger Dryer Bonnet

Prisvärt och enkelt

Senait
2018-06-30
Sunny Isle – Jamaican Black castor Oil 236ml

Sunny Isle – Jamaican Black castor Oil 236ml

Superglad att jag hittade den här hemsidan!! Leverans ca en vecka. Så räkna inte med att du får produkten direkt men så värt väntan! Nöjd kund :)

Abian
2018-06-28
Sunny Isle – Jamaican Black castor Oil

Sunny Isle – Jamaican Black castor Oil

Grym leverans och är sjukt nöjd med min produkt.

Amina
2018-06-28
Curly Kids Mixed Hair Haircare Super Detangling Spray

Curly Kids Mixed Hair Haircare Super Detangling Spray

Luktar gott och är lätt att spraya på håret och borsta ut trassel i lockigt hår,stannar kvar i håret iallafall till dagen efter så man behöver inte spraya varje dag.Funkar bra.

Helena
2018-06-23
Clear Essence Lemon Plus Vitamin C Skin Beautifying Milk

Clear Essence Lemon Plus Vitamin C Skin Beautifying Milk

För stark citron lukt

Chelline
2018-06-16
Curly Kids Mixed Hair Haircare Super Detangling Conditioner

Curly Kids Mixed Hair Haircare Super Detangling Conditioner

Superbra balsam, återfuktar och gör underverk för trassligt afrohår. Doftar jättegott!

Emelie
2018-06-08
Curly Kids Mixed Hair Haircare Super Detangling Shampoo

Curly Kids Mixed Hair Haircare Super Detangling Shampoo

Doftar jättegott och gör lockarna mjuka och ”friska”, mina barn hade väldigt torrt och sprött hår men detta schampoo blev räddare i nöden!

Emelie
2018-06-08
Curly Kids Mixed Hair Haircare Super Detangling Spray

Curly Kids Mixed Hair Haircare Super Detangling Spray

FAVORIT! Mitt bästa köp! Sprayen ger effekt genast, lockarna kommer verkligen fram direkt och håret doftar ljuvligt. En räddare i nöden, inte minst om ditt barn ogillar att tvätta håret.

Emelie
2018-06-08
Palmers Cocoa Butter Formula

Palmers Cocoa Butter Formula

Toppen bra till fötter ++===

Jessica
2018-06-07
Curls Curly Q Custard 240ml

Curls Curly Q Custard 240ml

Jag älskar den här produkten !!! Jag använder den på min son, han har lockigt / vågigt, torrt hår. Jag försökte med allt, doften skulle alltid vara för mycket och illaluktande och fuktade inte, men den här produkten är såååå otroligt !!! Hans hår älskar det !!!!! Det ser så fuktigt ut och känns mjukt. !! Jag hatar bara att det kostar så mycket men den gör som den ska.

Nöjd Kund
2018-05-27
Sunny Isle Ylang Ylang Jamaican Black Castor Oil Moisturizing Conditioner

Sunny Isle Ylang Ylang Jamaican Black Castor Oil Moisturizing Conditioner

Har inte använt det så många gånger ännu men håret känns riktigt mjukt. Lagom doft. Saknar info hur länge det skall sitta i, innan man sköljer ur det.

Maria
2018-05-24
Sunny Isle Ylang Ylang Jamaican Black Castor Oil Moisturizing Shampoo

Sunny Isle Ylang Ylang Jamaican Black Castor Oil Moisturizing Shampoo

Har inte hunnit använda det så många gånger ännu men håret känns riktigt mjukt. Lagom doft. Saknar info hur länge det skall sitta i, innan man sköljer ur det.

Maria
2018-05-24
GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdT 100ml, Deostick 75ml

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdT 100ml, Deostick 75ml

Kanon! Favoritdoften!

Henrik
2018-05-13
GIORGIO ARMANI Si EdT 50ml

GIORGIO ARMANI Si EdT 50ml

Härlig doft!

Henrik
2018-05-13
Cantu Shea Butter Coconut Curling Cream 340g

Cantu Shea Butter Coconut Curling Cream 340g

Veldig fornøyd med produktet :)

Susann
2018-04-20
OTentika Lotion Maxitone Complexion Milk 300ml

OTentika Lotion Maxitone Complexion Milk 300ml

Very first delivery and good product I am satisfied with it and Will even order more

Fardowsa
2018-04-14
Cantu Shea Butter For Natural Hair Sulfate Free Cleansing Cream Shampoo 400ml

Cantu Shea Butter For Natural Hair Sulfate Free Cleansing Cream Shampoo 400ml

Väldig bra schampo för lockig/Krulligt hår.

Nadia
2018-04-14
Dettol Antibakteriell Tvål

Dettol Antibakteriell Tvål

Produkterna var jättebra med frisk fragrans och bra leverans men önskar att kanske pris sänks om man köper en större mängd. Annars var allt jättebra

Augusta
2018-04-10
Dudu Osun Tropical Natural Black Soap

Dudu Osun Tropical Natural Black Soap

Mycket snabb leverans, kom efter en dag! Använt i ca 2 veckor. Det sved lite i början när jag först börja använda. Min hud blev lite torr och började flagna, men mina ärr började blekna lite så jag är nöjd! :)

Meriem
2018-04-08
Visar 1 till 25 av 392 (16 sidor)