Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Rafaelina

  • Recension tillagd: 2021-06-18
  • Betyg: (5)

utmärkt mask. Jag är afro 4c och det är ett under för min afro

Verifierad

Rafaelina

  • Recension tillagd: 2021-06-18
  • Betyg: (5)

Jag rekommenderar det. Lämnar håret mycket mjukt Mycket bra!

Verifierad

Lisania

  • Recension tillagd: 2021-05-26
  • Betyg: (5)

Toppen

Verifierad

Pauline

  • Recension tillagd: 2021-05-23
  • Betyg: (5)

Fin!

Verifierad

Pauline

  • Recension tillagd: 2021-05-23
  • Betyg: (5)

Kul färg att blanda med!

Verifierad

Pauline

  • Recension tillagd: 2021-05-23
  • Betyg: (5)

Jättefin ljusbrun färg!

Verifierad

FCC

  • Recension tillagd: 2021-05-16
  • Betyg: (5)

2b/2c krøller.
Kortet ned tiden jeg bruker på badet for å unngå Frizz med 1t! Hallo!! Insane. Og håret ble såå mykt! Mega soft! Min frykt var at krøllene mine skulle dø etter kort tid fordi alt ble så mykt og lett. Plutselig veide ikke krøllene mine noe som helst, fra å egentlig føles veldig tunge. Men de holdt! Og for en glans. Aldri fått så mye komplimenter for håret mitt før.
Mitt håret er enda mykt dagen etter.. helt vidunderlig.

Verifierad

FCC

  • Recension tillagd: 2021-05-16
  • Betyg: (5)

2c/2b krøller.
Shampoo var perfekt! Jeg har rettet mitt hår i 10 år eller mer (!!), og har nå valgt å få med krøller igjen.
Fordi de er VELDIG skadet og «ødelagt» av rettetang behøver jeg produkter som samler krøllene, gir glans og ikke minst fuktighet!! Fuktighet (og protein) er et must om man vil ha fine krøller og denne var helt amazing! Mye bedre enn alt annet jeg har forsøkt, og vidunderlig lukt.

Verifierad

Frida

  • Recension tillagd: 2021-05-16
  • Betyg: (5)

Mine krøller er type 2c/2b.

Shampoo og balsam var perfekt! Jeg har rettet mitt hår i 10 år eller mer (!!), og har nå valgt å få med krøller igjen.
Fordi de er VELDIG skadet og «ødelagt» av rettetang behøver jeg produkter som samler krøllene, gir glans og ikke minst fuktighet!! Fuktighet (og protein) er et must om man vil ha fine krøller og disse to var helt amazing! Mye bedre enn alt annet jeg har forsøkt, og vidunderlig lukt. Kortet ned tiden jeg bruker på badet for å unngå Frizz med 1t! Hallo!! Insane.

Curl cream var ekstremt bra da den ga krøllene spenst OG hold! INGEN frizz!! Ingen! Dette er et stadie hvor krøller kan oppløst om kremen en «klissete» eller ikke har nok fuktighet. Tidligere har jeg måttet bruke hairspray og curl cream flere ganger om dagen, men denne holdt på alt i 5 t!
Jeg er imponert fordi krøllene mine er VELDIG ødelagt, så det er ikke curl cream’en som har for dårlig hold, men håret mitt som er svakt. Håret mitt krever så mye hjelp nå i starten at mest sannsynlig klarer ingen krem å holde på alt i lenger tid.
Altsåå! Denne anbefales virkelig for de som har krøller, friske eller skadete. Disse kommer jeg aldri til å slutte å bruke! Aldri.

Verifierad

Jennifer

  • Recension tillagd: 2021-05-16
  • Betyg: (5)

Great tie on bonnet for the hair. This bonnet is good for keeping hairstyles neat. The bonnet is also good for natural hair style.

Verifierad

Asma

  • Recension tillagd: 2021-05-10
  • Betyg: (5)

Älska

Verifierad

Asma

  • Recension tillagd: 2021-05-10
  • Betyg: (5)

Älskar denna gel! Min enda favorit. Håret blir inte stelt och hårt när det torkar utan tvärtom mjukt och återfuktat. Doftar även ljuvligt.

Verifierad

Benvinda

  • Recension tillagd: 2021-05-10
  • Betyg: (5)

Super tvål

Verifierad

Benvinda

  • Recension tillagd: 2021-05-10
  • Betyg: (5)

Den här tvålen är jätte bra, jag kommer att köpa den igen

Verifierad

Benvinda

  • Recension tillagd: 2021-05-10
  • Betyg: (5)

Jag älskar den här scruben, den är jätte bra

Verifierad

jennifer

  • Recension tillagd: 2021-05-07
  • Betyg: (5)

Mycket bra produkt och jag använder den med blått magiskt hårmat hårfett.Jag rekommenderar också den här produkten, det håller håret mjukt. English-Very good product and I use it with blue magic hair food hair grease. I also recommend this product it keeps the hair soft

Verifierad

Nargis

  • Recension tillagd: 2021-05-02
  • Betyg: (5)

Älskar dem :)

Verifierad

Nargis

  • Recension tillagd: 2021-05-02
  • Betyg: (5)

Luktar jätte bra :)

Verifierad

Anna

  • Recension tillagd: 2021-04-26
  • Betyg: (5)

Min favorit curl cream som återfuktar håret och minskar frizz samtidigt som den inte tynger ner lockarna, utan de blir mjuka och definierade.

Verifierad

kimikonen

  • Recension tillagd: 2021-04-04
  • Betyg: (5)

Keep repurchasing. Excellent value.Fast delivery and reasonable prices at Beautyparadise. Thanks!

Visar 1 till 20 av 791 (40 Sidor)