Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Tanja

  • Recension tillagd: 2022-06-21
  • Betyg: (5)

Denna Leave in doftar undebart och gör håret mjukt

Verifierad

Tanja

  • Recension tillagd: 2022-06-21
  • Betyg: (5)

En perfekt gel för mitt 3b hår. Den ger fina glansiga lockar!

Verifierad

Tanja

  • Recension tillagd: 2022-06-21
  • Betyg: (5)

Detta schampo är nu en favorit och luktar undebart av äpple.

Verifierad

Ambrose

  • Recension tillagd: 2022-05-29
  • Betyg: (5)

Produkterna jag köpte var så bra på min kropp.

Verifierad

Milion

  • Recension tillagd: 2022-05-04
  • Betyg: (5)

The hair oil is nice and thick just the way i like it. I haven’t only used it one time so i can’t say much about the affect it has when it comes to hair growth but i like the oil and it smells like herbs. Some people might not like the strong herb smell but i don’t mind it.

Verifierad

Sissi

  • Recension tillagd: 2022-04-24
  • Betyg: (5)

I love This!! It made my hair so smooth and it smells good

Verifierad

Åsa

  • Recension tillagd: 2022-04-17
  • Betyg: (5)

Superbra ögonbrynsfärg. Rekommenderar denna

Verifierad

Susan

  • Recension tillagd: 2022-03-30
  • Betyg: (5)

Good product and am happy as a queen

Verifierad

Susan

  • Recension tillagd: 2022-03-30
  • Betyg: (5)

Good product and am happy as a queen

Verifierad

Susan

  • Recension tillagd: 2022-03-30
  • Betyg: (5)

Good product and am happy as a queen

Verifierad

Susan

  • Recension tillagd: 2022-03-30
  • Betyg: (5)

Good product and am happy as a queen Highly recommended all and Packing and faster delivery Top notch

Verifierad

Marita

  • Recension tillagd: 2022-03-30
  • Betyg: (5)

Bästa spray jag har haft, upplever att den mjukgör bättre än andra liknande produkter jag haft.
Sedan luktar den otroligt gott oxå.

Verifierad

Aida

  • Recension tillagd: 2022-03-24
  • Betyg: (5)

Alla sunny isle produkter som jag provat har varit jättebra, inklusive denna. Jag är jättenöjd!

Verifierad

Aida

  • Recension tillagd: 2022-03-24
  • Betyg: (5)

Alla sunny isle produkter som jag provat har varit jättebra, inklusive denna. Jag är jättenöjd

Verifierad

Lilian

Taliah Waajid Green Apple & Aloe Nutrition Shampoo

  • Recension tillagd: 2022-03-12
  • Betyg: (5)

Jag älskar de här produkterna.

Verifierad

Lilian

Taliah Waajid Green Apple & Aloe Nutrition Leave-In Conditioner

  • Recension tillagd: 2022-03-12
  • Betyg: (5)

Love it! Ingenting att klaga på.

Verifierad

Lilian

Kobe Persista Mister Spray Bottle

  • Recension tillagd: 2022-03-12
  • Betyg: (5)

Den bästa spray bottle jag har köpt hittills. Rekommenderas!

Verifierad

Vaughan

  • Recension tillagd: 2022-03-06
  • Betyg: (5)

Nice soap

Verifierad

Vaughan

  • Recension tillagd: 2022-03-06
  • Betyg: (4)

Okay for a moisturizer

Verifierad

Dominique

Alikay Naturals Shea Yoghurt Hair Moisturizer

  • Recension tillagd: 2022-03-02
  • Betyg: (2)

Den är hård och den återfuktade inte mitt krulliga hår. Shea-yoghurten blir något mjukare när man värmer upp den i handen. Jag fick ingen definition av shea-yoghurten och det gjorde mitt hår kanska platt. Jag är besviken på produkten. Produkten doftar sött och tropiskt, vilket är gott.

Visar 1 till 20 av 831 (42 Sidor)