Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Emil

It don't spray at all, more like

  • Recension tillagd: 2021-09-10
  • Betyg: (1)

I'm not sure if the one I got was broken or not but the bottle didn't spray at all. It more "spitted out" drops of the oil, so it was impossible to use this as a finishing touch when everything was styled.


Hello Emil
This product is not for spraying.
If you watch the first video about 27 seconds in
then you see that you pump out oil in the palm of your hand and then apply it to your hair.
Verifierad

Jennifer

Love this

  • Recension tillagd: 2021-09-07
  • Betyg: (5)

I love this product because it gives my skin protein and this keeps my skin looking healthy.

Verifierad

jennifer

great

  • Recension tillagd: 2021-09-07
  • Betyg: (5)

Love this product brought it for the 3 rd time .

Verifierad

Emil

Fungerar bra.

  • Recension tillagd: 2021-09-06
  • Betyg: (4)

Fungerar väldigt bra som ett steg i L.O.C. Hälper till att bibehålla fukten längre och gör håret mjukare. Har hårtyp 4c.

Verifierad

Emil

Bättre än förväntat

  • Recension tillagd: 2021-09-06
  • Betyg: (4)

Produkter från Cantu brukar inte fungera så bra för mig alls men denna var klart bättre än förväntat. Använder den som en del i L.O.C. processen och den hjälper till att behålla fukten samt hålla mitt hår mjukt under en längre tid. Har hårtyp 4c.

Verifierad

Emil

För hård konsistens

  • Recension tillagd: 2021-09-06
  • Betyg: (2)

Gillar verkligen JBC från Sunny Isle annars men denna produkt var alldeles för hård i konsistensen vilket i sin tur gjorde det svårt att arbeta in produkten i håret. Har 4C som hårtyp.

Verifierad

Emil

Fungerade inte alls.

  • Recension tillagd: 2021-09-06
  • Betyg: (1)

Denna fungerade inte alls för mig. Den gick aldrig in i håret utan la sig mer på ytan och skapade en sträv känsla i håret. Har 4C som hårtyp.

Verifierad

Sofia

  • Recension tillagd: 2021-08-29
  • Betyg: (4)

utmärkt

Verifierad

Sara

  • Recension tillagd: 2021-08-24
  • Betyg: (5)

Perfekt som det ska :)

Verifierad

Abdifatah

  • Recension tillagd: 2021-08-23
  • Betyg: (4)

like this

Verifierad

Alexandra

  • Recension tillagd: 2021-08-18
  • Betyg: (3)

Luktar gott.

Verifierad

Aisha

  • Recension tillagd: 2021-08-13
  • Betyg: (5)

Älskar!

Verifierad

Aisha

  • Recension tillagd: 2021-08-13
  • Betyg: (3)

Inte vad jag förvänta mig men inte jättedålig

Verifierad

Aisha

  • Recension tillagd: 2021-08-13
  • Betyg: (5)

Älskar den här!

Verifierad

Gloria

  • Recension tillagd: 2021-08-06
  • Betyg: (5)

Älskar denna för flätning. Ger moisture till håret

Verifierad

Gloria

  • Recension tillagd: 2021-08-06
  • Betyg: (5)

Bra foam

Verifierad

Gloria

  • Recension tillagd: 2021-08-06
  • Betyg: (5)

Bra, räcker mycket

Verifierad

Gloria

  • Recension tillagd: 2021-08-06
  • Betyg: (5)

Bra, räcker mycket

Verifierad

Gloria

  • Recension tillagd: 2021-08-06
  • Betyg: (5)

Bra, räcker mycket

Verifierad

Happy

  • Recension tillagd: 2021-07-26
  • Betyg: (5)

Good one

Visar 1 till 20 av 816 (41 Sidor)