Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Queen Helene

Queen Helene varumärke har varit ledande inom kvalitet och skönhetsprodukter för professionellt och personligt bruk sedan 1930. Våra produkter är inspirerade av naturens finaste ingredienser eftersom de är säkrare, och ofta effektivare, än starka kemikalier och onödiga tillsatser. Vi är stolta över att ha skapat en komplett sortiment av prisvärda och effektiva kroppsvårdsprodukter som fortfarande förs vidare från generation till generation.

Vi använder naturliga element som kakaosmör som är rika med vitaminer och naturliga uppmjukande egenskaper för att återfukta, mjukgöra och vårda din hud och hår. Vi använder granatäpple olja för sin antioxidant skydd mot hudens åldrande effekter av miljön och eteriska oljor för att slappna av trötta muskler och avspänning. Många av våra produkter dra nytta av de unika egenskaperna hos naturens finaste ingredienserna för att hålla dig ser din bästa.

I över 80 år har vårt engagemang för kvalitet gjort många av våra produkter bland ledarna i vård kategorin personliga, och vi är stolta över att fortsätta vårt engagemang att tillhandahålla de mest effektiva produkter kroppen behöver från topp till tå.

Tillverkare hemsida

 

 


Oatmeal Honey Scrub

Oatmeal Honey Scrub

Oatmeal Honey ScrubDenna hälsosamma ansiktsscrub hjälper till att dra ut orenheter och avlägsna döda..

69 kr

Visar 1 till 1 av 1 (1 Sidor)