Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Om oss

Beautyparadise är en online butik inriktad på att erbjuda ett utbud av exklusiva skönhets och hudvårdsprodukter för multikulturella och även för andra ursprung till överkomliga priser. Vårt mål är att erbjuda ett noga utvalt sortiment av hög kvalitet och effektiva produkter.


Vår affärsidé började med att vi tyckte det var svårt att hitta bra produkter av kvalité till ett rimligt pris vi har sedan starten haft som mål att erbjuda skönhetsprodukter med hög kvalité till bra priser och med bra service.


När vi startade 2009 rymdes vårt lager, bestående av ett fåtal produkter, i en garderob hemma i huset. I dagsläget består sortimentet av över 100 varumärken och ca 1200 olika produkter inom skönhet, alla med hög klass. Vi har alltid hela vårt sortiment på hemsidan hemma i hyllan och kan därför leverera till dig samma dag. Vi har ett stort och brett sortiment av hårvård,hudvård, parfym, kläder och smink men också mycket annat som tillbehör.


På Beautyparadise väljer vi ut våra produkter med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder vårt sortiment utvecklas ständigt. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss eller lämna tips på sidan.

Vi är inte en fysisk butik.
 Köp kan endast göras genom vår webbsida.

Företagsuppgifter:
Beautyparadise
Solvindsvägen 37
98145 Kiruna
Sverige
Momsregistreringsnr: SE760607xxxx01

Omdömen och Recensioner om Beautyparadise 

 Beautyparadise hos Prisjakt.  

Beautyparadise hos Pricerunner.