Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Gillette

Gillette – Säker rakning för män och kvinnor
Gillette är ett av världens mest kända märke för rakning med en gedigen historia. Företagets grundare King C. Gillette grundade det redan 1901 i Boston, USA, med ambitionen att tillverka säkra rakhyvlar. Dess grundare är bland annat känd för att ha sagt att man inte ska sluta göra nya varianter på rakblad förrän de inte längre går att göra bättre hyvlar. En utsaga som har resulterat i att Gillette hela tiden utvecklar och förfinar sina produkter och var först med att introducera de mer lätthanterliga rakhyvlarna, vilka förr kallades för safety razors. Idag leder man utvecklingen av produkter anpassade för rakning och Gillette är för många synonymt med smidiga och välfungerande hyvlar. Sedan 2005 är företaget en del av Procter & Gabel, men hette innan dess The Gillette Company.
 
Idag innefattar Gillettes sortiment rakhyvlar och blad för både män och kvinnor. Utöver dessa produkter har de rakningstillbehör, som rakskum och rakgel, vilka gör rakningen både lättare och skonsammare för huden. King C. Gillettes önskan om säker rakning lever kvar och med rakhyvlar från Gillette blir rakningen betydligt enklare. I utbudet för män finns både batteridrivna och inte batteridrivna rakhyvlar, rakblad och tillbehör. När du väljer hyvel är det viktigt att tänka på att den ska ligga bra i handen och låta dig komma åt överallt i ansiktet där du vill kunna raka eller trimma. Gillettes rakhyvlar med Flex-ball teknologin, som kan röra sig åt flera håll och därmed kommer åt mer, är en variant som passar de flestas behov. Flex-ball finns både för dig som vill ha en batteridriven hyvel och för dig som inte vill det. Oavsett hur rakhyveln drivs, är det viktigt att komma ihåg att byta ut bladen med jämna mellanrum och komplettera med bra rakgel eller rakskum, för allra bästa resultat.
 
Gillettes serie med rakhyvlar för kvinnor heter Venus och hjälper dig att snabbt och enkelt få släta ben, utan att det gör ont eller är dyrt. Rakhyvlar från Gillette Venus är enkla att använda och när bladen blivit trötta kan de bytas ut mot nya. Beroende på behov kan du välja mellan olika sorters hyvlar från Venus. Venus som har tre rakblad för effektiv rakning och specialfunktioner som intense moisture remsor respektive inbyggd rakgel. Samtliga rakhyvlar från Gillette Venus kan med fördel användas tillsammans med rakgel från Gillette. 


Gillette Fusion ProGlide with Flexball Rakhyvel

Gillette Fusion ProGlide with Flexball Rakhyvel

Gillette Fusion ProGlide with FlexballGillette Fusion Proglide Flexball är en helt ny rakhyvel som a..

89 kr

Gillette Venus For You Set

Gillette Venus For You Set

Gillette Venus For You SetExklusiv presentförpackning från en ledande tillverkare Gillette innehålle..

151.05kr 159 kr

Rakblad Gillette Fusion ProGlide 4-pack

Rakblad Gillette Fusion ProGlide 4-pack

Rakblad Gillette Fusion ProGlide 4-packDetta är Gillette tunnaste rakblad hittills. Det har en lågre..

179.55kr 189 kr

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)