Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Clear essence

Clear Essence Cosmetics USA, Inc. är en premium hudvårdslinje bestående av tvålar, lotion,kroppskrämer, geler och hud fukitghet creme speciellt formulerade och riktad till korrekta hudproblem unika för people of color.

Vår naturliga hudvårdsprodukt innehåller aknebehandlingar, anti-aging moisturizers, kroppsvätskor och rengöringsmedel för att reparera känslig, fet eller torr hud.

Clear Essence utvecklades efter att ha erkänt tomrummet i skönhetsindustrin för en prisvärd högkvalitativ hudvårdsprodukt som behandlade hudvårdsproblem som är vanliga för personer med afrikansk, latinamerikansk och asiatisk härkomst.

Genom hårt arbete och engagemang har företaget vuxit till att bli en respekterad ledare på den etniska hudvårdsmarknaden.

Exempel på sådana förhållanden som står inför dem med mer melanocyter eller melanin - egenskapen hos huden som ger oss vår pigmentering - inkluderar mörka fläckar, akne, hyperpigmentering - eller överskott av mörker, såsom ojämna fläckar i armbågar, knän, knogar eller händer, åldrande hud, överdriven torrhet och överskott av talg eller oljighet i t-zonen eller hårlinjen.

Vi erbjuder även dagliga fuktighetsgivare, anti-aging lösningar, rengöringsmedel, tvål, kroppsoljor.

Förutom våra överkomliga formuleringar för alla hudtyper, tillverkar vi även de exklusiva Chimere och Adure-linjerna som består av alla naturliga ingredienser för den avancerade spa- och gästkonsumenten.

Clear Essence Skin Care System uppfyller alla hudproblem samtidigt som du bibehåller de mest prisvärda priserna i branschen.


Clear Essence Moisturizing Body Oil

Clear Essence Moisturizing Body Oil

Clear Essence Moisturizing Body OilClear Essence Sensitive Line Moisturizing Body Oil Så fungerar de..

75.05kr 79 kr

Visar 1 till 1 av 1 (1 Sidor)