Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Rosa

  • Recension tillagd: 2015-04-25
  • Betyg: (5)

Lätt olja och enkel applikation tack vare flaskan.

Verifierad

Ann Fr****

  • Recension tillagd: 2015-02-20
  • Betyg: (5)

Äntligen något som fungerar

Verifierad

Per

  • Recension tillagd: 2014-12-28
  • Betyg: (5)

Snabb leverans mitt i julruschen!

Verifierad

Mike

  • Recension tillagd: 2014-11-12
  • Betyg: (5)

Världsklass. 15 min sen är håret spikrakt. Och jag hade tjockt lockigt som var omöjligt att fixa till utan massa spray mm.

Verifierad

Madeleine

  • Recension tillagd: 2014-09-24
  • Betyg: (5)

Mycket fint hår, är jättenöjd, snabb leverans och trevlig och hjälpsam personal. 5 utav 5 stjärnor. Tack, jag kommer att handla igen :)

Verifierad

Akosua

  • Recension tillagd: 2014-09-23
  • Betyg: (5)

Den bästa tvålen någonsin, man blir ren och fräsch håller huden spänstig och botar eksem.

Verifierad

Lisa

  • Recension tillagd: 2014-03-30
  • Betyg: (5)

Hej,
Tack för snabb leverans och vara.
Kan bara tipsa om denna dudu osun tvålen att den går att använda som städmedel också.
Jag provade att fukta en ren tvättlapp och gnugga tvålen och sedan började att städa köksskåp osv och resultat var helt otroligt!! Fungerar bättre än någon annan städmedel på marknaden idag och dessutom helt naturligt utan kemikalier. Om ni inte har provat så gör det gärna :) Det går att städa nästan allt med det,badrum, kylskåp mm. Gav en tvål till min granne :)

Mvh, Lisa

Verifierad

leila

  • Recension tillagd: 2014-03-26
  • Betyg: (5)

MKT snabb lev, bästa pris!!

Verifierad

Malin

  • Recension tillagd: 2014-01-31
  • Betyg: (5)

Super bra produkt, slipper använda plattång varje dag :)

Verifierad

Lizzie

  • Recension tillagd: 2014-01-10
  • Betyg: (5)

Bästa balsam /inpackning jag provar för mitt krulliga hår
återfuktar väldigt bra

Verifierad

Maria

  • Recension tillagd: 2013-08-15
  • Betyg: (5)

Underbart tvål som gör huden mjuk utan att torka ut

Visar 1001 till 1011 av 1011 (51 Sidor)