Fri Frakt över 400:- inom sverige
Bra priser
Säker betalning

Beautyparadise recensioner & omdömen

På denna sida har vi samlat recensioner och omdömen som våra kunder hela tiden skickar in både på produkter och om företaget Beautyparadise.
När kunden har fått sin produkt från oss så skickar vi ut ett mail och ber om en recension.
Vissa får ett mail om att recensera produkten de köpt och andra får en förfrågan om att recensera köpupplevelsen hos Beautyparadise. 

Verifierad

Lavinia

  • Recension tillagd: 2023-12-04
  • Betyg: (5)

Min dotter har lockigt hår och produkter var perfekt för henne

Verifierad

Emilia

  • Recension tillagd: 2023-12-03
  • Betyg: (5)

Fungerar bra

Verifierad

Emilia

  • Recension tillagd: 2023-12-03
  • Betyg: (5)

Återfuktar håret bra. Rekommenderas!

Verifierad

Emilia

  • Recension tillagd: 2023-12-03
  • Betyg: (5)

Jättebra balsam som återfuktar håret. Väldigt dryg förpackning!

Verifierad

Florence

  • Recension tillagd: 2023-11-05
  • Betyg: (5)

Nice creamy

Verifierad

Florence

  • Recension tillagd: 2023-11-05
  • Betyg: (5)

Best for braiding

Verifierad

William

  • Recension tillagd: 2023-10-20
  • Betyg: (5)

Väldigt bra för lockigt hår!

Verifierad

William

  • Recension tillagd: 2023-10-20
  • Betyg: (5)

Bra för lockigt hår!

Verifierad

Kaveh Pouryawari

  • Recension tillagd: 2023-10-19
  • Betyg: (3)

Produktet er for selv god men der er instruktion ind i pakken.


Detta kan vi inte ro för eftersom det är tillverkarna som har printat instruktionen inne i lådan.
men vi är glada att du gillar själva produkten och att den var bra for ditt hår.
Verifierad

Carolyn

  • Recension tillagd: 2023-10-12
  • Betyg: (5)

Det är första gången jag testa någon produkt från varumärket Shea Moisture, men absolut inte sista gången.
Den doftar gott, är fria från skadliga ämnen.

Verifierad

Carolyn

  • Recension tillagd: 2023-10-12
  • Betyg: (5)

väldigt bra produkt, håret blir så lent och mjukt utan att kännas tyngre eller fettigare.

Verifierad

Carolyn

  • Recension tillagd: 2023-10-12
  • Betyg: (5)

Den har ett starkt grepp men ändå år tillräckligt lätt för att inte tyngs ner lockarna.

Verifierad

Jennifer

Love it

  • Recension tillagd: 2023-10-11
  • Betyg: (5)

Amazing product for both low and high porosity hair types. I have type 4C hair and it's fine. I love this product.

Verifierad

jennifer

Love it

  • Recension tillagd: 2023-10-11
  • Betyg: (5)

Great for both low and high porosity hair types. I have type 4C hair and it's fine. I love this product..

Verifierad

jennifer

I came back

  • Recension tillagd: 2023-10-11
  • Betyg: (5)

This product is great for both low and high porosity hair types. I have type 4C hair and it's fine. I love this product..

Verifierad

Loic

Rekommenderas starkt

  • Recension tillagd: 2023-09-25
  • Betyg: (5)

Applicera och massera in i hår och hårbottnen 2-4 gånger i veckan för att håret ska växa snabbare och längre. Snabb frakt och bra pris.

Verifierad

Saron

  • Recension tillagd: 2023-09-12
  • Betyg: (5)

smells so fresh

Verifierad

Kidest

  • Recension tillagd: 2023-09-11
  • Betyg: (5)

Det luktar underbart

Den här produkten är rik den känns så skön och med lite produkt räcker det för att tvätta håret. Det fungerar direkt efter att du använt det första gången. Mitt hår kändes slätt och glänsande. Den reparerar texturen i mitt lockiga hår. Jag rekommenderar starkt denna underbara produkt.

Verifierad

Rosa

Best hair dress!

  • Recension tillagd: 2023-09-10
  • Betyg: (5)

This thing works like magic! Try it and you will love it!

Verifierad

Lizelott

Mycket återfuktande

  • Recension tillagd: 2023-09-05
  • Betyg: (5)

Bästa kropp slotion jag testat(har testat många) går snabbt in i huden luktar kakaosmör

Visar 41 till 60 av 1011 (51 Sidor)