Fri Frakt över 400:-
 Bra priser
 Snabba leveranser
OK !

Beautyparadise Information

 


HUR MAN RENGÖR EN RAKHYVEL OCH HÅLLER DEN RENHUR MAN RENGÖR EN RAKHYVEL OCH HÅLLER DEN REN 

Från ben hårborttagning till bikini hårborttagning, är en ren rakhyvel nyckeln till en nära rakning.

När din rakhyvel blir smutsig kan det orsaka hudirritation och rakhyvelbränna samt en ineffektiv rakning.

Men få vet hur man rengör en rakhyvel korrekt.

Tack och lov är det lättare än du tror! Det första: du bör börja med en bra rakhyvel.

Hur man använder en BeautyblenderHur man använder en Beautyblender

Om du aldrig har använt ett Beautyblender eller du aldrig har sett en innan, låt oss bekanta dig med den!
I grund och botten är det en äggformad svamp ... och den är kommer i olika färger!
Jag är inte säker på om det är på grund av sin form, men dessa Beautyblenders är HETA men nej, det är inte på grund av form eller färg - det är eftersom de gör underverk när man använder dem för att sminka sig! 

Skumgummispolar: hur man skapar lockar utan värmeSkumgummispolar: hur man skapar lockar utan värme

Vill du lära dig att använda skumgummispolar? skumgummispolar är den perfekta metod utan värmeverktyg som används på löshår, peruker och naturliga hår för att skapa vackra, spänstiga lockar, utan att skada håret!

Finns i olika tjocklekar, skumgummispolar är 12-24 cm långaskum stavar som kan böjas och vridas som du önskar. Genom att helt enkelt rullahåret runt skumgummispolen, och böja den så att håret hålls kvar. Nu kan du skapa vackra, långvariga lockar utan skador från värmeverktyg. 

Hur använder man oil pulling?Varför oil pulling?

Oil pulling hjälper till att döda bakterier i munnen. Det sägs också hjälpa kroppen att detoxifiera sig genom att dra ut gifter ur munhålan vilka sedan spottas ut tillsammans med oljan. Oil pulling motverkar uppbyggandet av plack på tänderna och motverkar inflammation. Oil pulling sägs kunna hjälpa mot en rad olika hälsoproblem och inte bara de som är rotade i munnen. Bland annat har det rapporterats att oil pulling hjälpt mot diverse infektioner, problem med candida, ledsmärtor, få bort beläggningar på tungan och mycket mer. Bli inte förvånad om oil pulling kan hjälpa dig med några av de problem du minst anar. Det kan vara värt ett försök i alla fall.
 

Britney Spears Fantasy EdPBritney Spears Fantasy edp 50ml

Britney Spears Fantasy är en spännande parfym med magiska egenskaper.

Den är förtrollande god med söta inslag av röd litchifrukt och exotisk kiwi. Hjärtat består av frestande cupcake, jasmin och vit choklad,  

Black Jamaican Castor Oil, Svart Jamaikansk ricinolja – den exklusivare varianten av Ricinolja.Black Jamaican Castor Oil,  Svart Jamaikansk ricinolja – den exklusivare varianten av Ricinolja.

Handpressad & utan kemikalier från Jamaica

Oljan levereras i deras autentiska bärnstensflaska och oljan är handpressad på det traditionella viset utan användning av kemikalier.

Bättre än den ljusa ricinoljan.

Den är inte lika tjock och kladdig som den billigare ljusa ricinoljan. Användare har rapporterat tjockare hår, positiv lugnande effekt på torr hy och används flitigt inom hot oil treatments.

Toppalternativet för långt hår. 

Beyonce Midnight Heat edpBeyonce Midnight Heat edp 

Midnight Heat från Beyoncé lanserades 2012 och är hennes mest sensuella doft hittills. Doften utsöndrar passion och får en att tänka på varma sommarkvällar.

Vad står EdP/EdT/EdC för? Så här ska du använda parfym.Vad står EdP/EdT/EdC för? Så här ska du använda parfym.

EdP, EdT och EdC är förkortningar för Eau de Parfum, Eau de Toilette och Eau de Cologne.
Det beskriver vilken doftkoncentration parfymen har. EdP innehåller 10-30% doftblandning, EdT 5-20% och EdC 2-5%. Utöver dessa finns även Parfum (parfymextrakt) som innehåller 20-40% doftblandning.
Som regel brukar man säga att: ju högre koncentrationen är desto högre intensitet och varaktighet finns det i den tillverkade parfymen.
Givetvis spelar också kvaliteten på doftoljorna en stor roll. En naturlig olja av bra kvalitet håller doften på huden en längre tid än vad en syntetisk framställd olja gör. Tänk även på att en EdP och EdT av samma parfym ofta luktar olika varandra beroende på mängden olja som finns i parfymen.

Kan Smink bli gammaltKan Smink bli gammalt

Det är mycket pengar som vi spenderar på våra skönhetsprodukter , det är det svårt att låta det gå, men någon gång blir din makeup ohälsosamt för din hud och ögon.
Detta är särskilt sant för något som blir appliceras runt ögonen,

GIORGIO ARMANI Armani CodeGIORGIO ARMANI Armani Code EdT 75ml Deostick 75ml

Giorgio Armani Code är en elegant parfym för den moderna mannen. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott och citrusfrukter för att sedan övergå i hjärtnoter av anis.

Visar 1 till 10 av 15 (2 sidor)